Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Monday, August 9, 2010

Gunting rambut lagi

Ini cerita last Saturday. Actually dalam kol 12 lebih I bawak my Princess ke saloon tuk gunting rambut. But then, itu taukey belum sampai.Just ada Indonesian maid yg tengah rebondingkan rambut sorang girl ni. I pun ajak dia balik umah dulu. Cakap kat dia nanti kita datang balik. Princess x nak gerak hokey ! Keras dok kat kerusi saloon tu. Last-last i dokong je keluar dari saloon. u know what? She cried. Why? Sebab dia sangat2 suka potong rambut. Dan hanya nak potong di saloon tu saja. Saloon lain x nak ! Then pujuk-pujuk dia . Dia diam kejap. Pastu ajak I gi PACIFIC @ Megamall...Abah pun bawak la pegi jalan-jalan kat PACIFIC. Mama pun rembat sehelai jeans tuk princess tu.Hush Puppies rm99.90. Luckily ade 50% off. Save budget ckit =p Petangnya kita pegi balik kat saloon tu dan gunting rambut mucuk kat sana...





5 comments:

  1. alolo..tomei nya..tgh potong rambut

    ReplyDelete
  2. alalala comelnyer....
    nape xletak pic dye after gunting rmbut?? ;)

    ReplyDelete
  3. siti murni : mmg dia suka perasan comel =p

    mysara : lepas gunting dia x nak amik gambar, asik main je..

    ReplyDelete
  4. comeinyer qistina neh...suka potong rambut eh?

    ReplyDelete
  5. wahida : suka sgt ptg rmbut.smpai kena xplain kat dia klu slalu ptg rambut nti botak la..bru dia diam !

    ReplyDelete