Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Friday, June 4, 2010

Sponsored lunch

Salam Jumaat. Murah rezeki nampaknya ari ni. Lunch ditaja oleh salah seorang budak praktikal yg dah habis tempoh praktikalnya di pejabat kitaorang. Dia wat kenduri. Setiap sorang daripada kami diberi sebungkus nasi daging + mineral water (aiseh..air mineral pun ko bagi dik?) Moga-moga murah la rezeki ko lepas ni ye.. Amin. So today kami berkelah kat ofis je la kot. Tengah hujan-hujan camni, makan nasi daging.. dah kenyang plak cuba lelapkan mata barang sejam dua..Perghhh syorga wa cakap lu.. Jangan jealous erk !

8 comments:

  1. wah...save betul ari ni....;)

    ReplyDelete
  2. mysara : ye la..adik tu tau kitaorang tgh sesak sbb blom dpt gji kot.tu yg dia dengan murah hati telah wat kenduri tuk kami2 ni.. he..he..

    ReplyDelete
  3. bende free mmmg best..saye pun suke..hehehe

    ReplyDelete
  4. sedapnyer nasi daging..lagi sedap kalo free hehhe

    ReplyDelete
  5. macam comel je dia bagi air mineral...pure innocent..uhuhu.

    ReplyDelete
  6. larra : serius..nasi tu mmg sedap la.Tapi kesedapan tu tentulah berganda sbb free kan ;)

    ReplyDelete
  7. fndrocka : ye.kitorang bru ckp nk g beli air je mmndgkan dah ade nasi, tu-tup dia bg air mineral. rasa cam pegi kursus kawin plak (",)

    ReplyDelete