Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Friday, December 10, 2010

Salam 1 Malaysia

Isk..isk.. tajuk n3 yang ade unsur patriotik ! Well, I kan bangga jadi anak Malaysia. Kalau jd anak Indonesia kang asik kena bencana gunung merapi je. Isk.. x mo ahh.. Takut tau. Kang x sempat taubat dah pergi x kembali...Simpang malaikat 44. Out of topic dah.. Alhamdulillah..Dah mula seronok dok umah ngan anak. Spent masa yang berkualiti dengan my princess. Nanti kalau dah ade rezeki dapat keja mesti I macam berat hati nak tinggal dia. Ye la, dah 2 bulan dok umah ngan dia kan? Actually I nak upload gambar dia yang diambil di studio. Tapi hampa sungguh sebab asik x bleh nak upload. Half way je terus stop x leh dah. Hurmmm, nampak gaya from now on I blogging tanpa gambar je lah kan? X menarik lah post-post yang akan datang. Tapi x pe, I akan usahakan agar dapat upload gambar jugak satu hari nanti. Sejak dok umah ni kan, kerja I jaga anak, basuh baju, masak dan makan serta tido. Heaven. Heaven la sangat sebab ko duduk ngn mak ko kan Wahida oi.. Cuba kalau dok umah sendiri.. Heaven ke tidak? Muahahaha.. Surirumah sepenuh masa yang lain ape cer? Meh la kita share aktiviti menarik bersama-sama (",)

4 comments:

  1. Lia pun fully housewife.. hehe.. ada kala best ada kala rasa sunyi+boring tp bila ada anak ni taklah boring sgt... ^__^

    ReplyDelete
  2. best apa duk umah je? heaven!!

    ReplyDelete
  3. wahida : heaven la sgt kan? duit je yg x bape nk heaven ;p

    ReplyDelete