Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Wednesday, July 14, 2010

Puasa lagi

Salam..sekarang idea untuk berblogging sangat mengecewakan. Klu jadi penulis kat mana-mana column tuk newspaper sudah semestinya kena tendang awal-awal. Hu..hu.. Owh ye, ari ni start puasa balik tuk ganti lagi 2 ari. Meaning ari ni sehari..erk, bila-bila lagi sehari boley? Semalam pesan kat my grandma soh wat maggie goreng tuk sahur. See? ngada-ngada kan? maggie goreng pun ko x reti wat ke wahida oiii ! Beranak je pandai (owh sudah semestinya hal-hal yang sebegitu semua org sedia maklum, x yah susah2 cikgu nak ajar) Opss lari topik. Tapi makan maggie goreng tu ckit je sebab macam masin ckit. Nak complain memang x berani takut kena ceramah di subuh hari. Ye la, orang dah tolong masakkan pun dah besar rahmat... Pastu minum susu je segelas. Harap-harap x de la lapar sangat ini hari. Emmm.. malam nanti nak berbuka makan apa ye? Haruskah ku bawa budak pasar malam itu ke pasar malam tuk mencari makanan? X penah bawak dia ke pasar malam without her abah.. Nak ke x nak ek ?

2 comments:

  1. maggi goreng? alamak bestnyer....mcm layan je kalau mkn waktu sahur kan..

    ReplyDelete
  2. wahida : sayangnya termasin ckit..he..he.

    ReplyDelete