Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Thursday, June 3, 2010

Need new hairsyle

9314_cameron-richardson10142_emma-stone9908_straight-medium

Rasa macam rambut lebih cepat panjang selepas bertudung. Rasanya x sampai 2 bulan pun ptg rambut, dah nak cecah ke pinggang balik. Sekarang kan saya bertudung, so ingat nak potong pendek ckit, dan nak merebondingkan rambut. Penah wat rambut curl. Tapi tahan 3 hari je. Sebab rasa sangat rimas bila x payah sikat rambut. Macam orang gila plak. Dah jadi kebiasaan asik dok sikat rambut tetiba x yah sikat. Haru tuh. Bila pikirkan balik, sungguh membazir. Kuar ratus-ratus, tahan 2-3 hari je.. Hmm nak wat mcm gambar no. 1 tu, tapi macam x seswai pulak muka ni bila ade fringe. Last rambutku berfringe adalah semasa di kindy. Ha..leh bayangkan x? Yang no. 2 tu pun rasa ok gak sebab simple je kan.. No. 3 tu pendek sgt x? Hmm.. ku x pernah potong rambut pendek sebab kuarga asyik halang je dulu. Kata diorang sayang rambut panjang-panjang nak potong. Tapi kan dah pakai tudung skrang. Suka hati la nak potong pendek pun..He..he.. Tapi x nak la terus potong pendek, terkejut lak rasa rambut panjang-panjang terus jadik kontot. X pe lah, should try the no. 2's pattern kot. X elok kang jenuh hubby dok gelak kat aku ! Haishh... Any idea girls?


10 comments:

  1. weh....aku vote no. 3..
    sebab : muka ang tecik...
    x la tembam cam aku..
    lg pun mmg aku tingin nk wat rmbut camtuh..huhu

    ReplyDelete
  2. ✿ Zetty84 ✿ : ala..hang teringin nak wat, pastu nak srh aku wat erk? ha..ha..x pe..ptg mcm no 2 dulu..pelan-pelan nti jdik la mcm no 3 tu. bley?

    ReplyDelete
  3. kalu mai, mai pilih yg no 2...
    cantik!!
    n trendy...huhu

    ReplyDelete
  4. vote for no 2..tp nanti upload la pic b4 n after haircut k

    ReplyDelete
  5. no 3 pun ok..
    comei n kena ngan wahidah..

    ReplyDelete
  6. FRC CFS IIUM : thanks coz bg opinion =)

    ReplyDelete
  7. my hair never go below shoulder. i'm wearing hijab. long hair buat saya panas b'cos berhijab kot. kalau x active ok kot nk simpan rmbut pjg. i vote for no 2! ;)

    ReplyDelete
  8. nanti jgn lupa upload pic k..b4 n after haircut...biler nk g potong rambut 2

    ReplyDelete