Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Thursday, June 24, 2010

2 more days to go

Salam sume..x de story ape pun just dok calculate posa yg harus di ganti. Dah posa 6 ari dah (termasuk ari ni) So tinggal lah lagi 2 ari... Adoi.. Dugaan betol la tengok orang asik dok nganga dan ngap ! Ape tu? Bukak mulut dan makan =) Tetiap malam selama dok posa nie, asal lepas berbuka ngan nasi saje, mesti nak ade dessert ice cream. Stok dah nak abis, kena pegi beli. Sahur plak setakat sekeping dua roti dan segelas air. Klu x makan langsung kang aku jugak yang dok terketaq-ketaq kat ofis. Haish teruk benar !

2 comments:

  1. huhuh ina tak beh bayar hutang lagi nehhh

    ReplyDelete
  2. Adlina Husaini : x pe syaaban ade lagi. he..he..

    ReplyDelete