Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Friday, April 23, 2010

Aku serabut !

Salam Jumaat wat semua geng blogger. Aku sedikit frust + marah + ting tong di hari Jumaat yang mulia ni. Sebabnya aku kena wat keja orang lain yang sedang x buat keja dia yang sepatutnya. Ada paham? Kan ke aku skarang bahagian purchasing. Tapi aku telah disuruh wat keja HR. Keja ni aku biasa la wat dan telah berjaya. Keja apa? Apply pegawai dagang kat imigresen untuk foreigners kat tempat keja aku.Turun naik, turun naik imigresen sampai sudah proses. Tapi tu masa darurat, masa company x de staff HR. Skarang dah ade staff HR, tapi aku jugak yang kena wat. Sebab? katanya aku dah penah wat, succes gitu. Habis, kalau ko x penah wat, ko x leh belajar ke? Semudah tu je alasan. Ape korang pikir? Semua menda yang orang lain x nak wat, aku la yang kena ek? Mak sanggupkah aku ni? Pikir-pikirkan la.. Nanti keja yang sepatutnya aku wat x siap, tapi keja orang lain plak yang siap. Aku bukannya nak berkira sangat kan ? Tapi kalau lembu punya susu sapi dapat nama memang lah x patut. Aku mintak maaf la kalau ade orang yang terasa hati. Aku cuma nak luahkan perasaan amarah ku yang sedikit itu di sini.. Sila fikirkan perasaan aku sama k..

5 comments:

  1. alah.. redha jelah ida..
    kalau boleh, slamber je lazer kan aje..
    ade berani.. ;)

    ReplyDelete
  2. mamamiera : malas la nk gaduh2.tapi diorang ni slamber je wat kat kita..

    ReplyDelete
  3. uihhhh mana leh cenggitu, xkan selamanya nak kena aah kan jek

    ReplyDelete
  4. uihh..tak leh jadi ni..fail kan surat saman...hik2..sabar2 wak..tk patut tul derang ni..

    ReplyDelete
  5. Lelord : tau x pe

    larra : tgh sabar nie..

    ReplyDelete